Valerie se springbokfilet in rooiwynsous

VALERIE Smith, een van die span wat onvergeetlike aandetes by Victoria Manor op Cradock voorsit, het onlangs haar resep vir springbokfilet in ’n rooiwynsous gedeel met Mid-Karoo Express.


VALERIE Smith, een van die span wat onvergeetlike aandetes by Victoria Manor op Cradock voorsit, het onlangs haar resep vir springbokfilet in ’n rooiwynsous gedeel met Mid-Karoo Express.

Smith is ook welbekend vir haar deelname aan die Queen of the Kitchen kompetisie saam met Heyla Meyer.

Springbokfilet in rooiwynsous

Bestanddele1 springbokfilet

2 knoffelhuisies, fyngemaak

250ml goeie rooiwyn

1 takkie roosmaryn, afgestroop

6 juniperbessies, fyngemaak

sout en swartpeper

250ml olie

Metode

  • Meng die sousbestanddele saam en laat die filet marineer vir 2 tot 3 uur.
  • Verhit jou pan tot baie warm.
  • Braai die filet totdat dit halfgaar is en haal dit uit.
  • Meng 100g botter by die sous in die pan en roer die mengsel goed.
  • Gooi die sous deur ’n sif.
  • Sny die filet in medaljes en giet die sous oor.

You need to be Logged In to leave a comment.